25-7-2021

 

De pups doen het allemaal prima! Mama Alix is een hele goede moeder en zorgt supergoed voor haar pups. Voorlopig is het slapen en eten.

Op 12 Juli 2021 zijn de pups geboren. Helaas wederom met een keizersnee, uitgevoerd door onze partner: Dierenkliniek de Langstraat.

Altijd fijn als je prettig kan samenwerken om een mooi nest op de wereld te zetten!

20-5-2021

zijn de mails verstuurd naar de mensen met wie we graag nader willen kennismaken. Het is voor ons niet mogelijk om iedereen persoonlijk terug te mailen maar we willen wel iedereen die gereageerd heeft bedanken voor de belangstelling!

Vandaag, 16 Mei is de inschrijving voor een pup van Alix en Niels gesloten. Wij nemen geen niewe aanmeldingen meer aan en beantwoorden ook geen mails hierover!

Komende week krijgen de mensen met wie we persoonlijk willen kennismaken een mail van ons. Door het grote aantal reacties kunnen wij niet iedereen persoonlijk terug mailen. Wij hopen op uw begrip hiervoor. 

11 en 12 Mei 2021 hebben Alix en Niels een date gehad. Nu is het afwachten of de dekking is geslaagd. 

De inschrijving voor ons te verwachten nestje is vanaf vandaag geopend. Voor onze Belgische volgers: wij houden de 15 weken regel aan ivm Rabiës. Dit betekent concreet dat wij slechts in zeer uitzonderlijke gevallen een pup aan iemand in het buitenland verkopen. 

De inschrijving is gedurende twee weken geopend. Hierna maken wij een selectie van de mensen met wie we graag willen kennismaken. Doordat wij zeer veel aanmeldingen hebben kunnen wij niet iedereen persoonlijk beantwoorden. Houdt de website en/of de Facebookpagina in de gaten voor verdere ontwikkelingen.

 

Inmiddels is ons fokplan goedgekeurd door de fokadviescommisie van de NSDTRCN. Met trots stellen wij de ouders van dit te verwachten nest aan u voor:

Red Calypso's Duck Rock River Gem   x   Yelo's Alix van de Westervenne

Wij vinden dit een mooie combinatie van zowel uiterlijke kenmerken als karakter van beide honden en hopen dat deze combi mooie nakomelingen gaat opleveren. Niels is de hond van Elsbeth Boertjes, een prachtige reu die ook nog eens heel fijn in de omgang is. Een hond vol passie en werklust. Bedankt Elsbeth voor het in ons gestelde vertrouwen.