Op zoek naar een pup?

 

Regelmatig krijgen wij mails van mensen die op zoek zijn naar een pup. Het beantwoorden van deze mails kost ons de nodige tijd. Dat geeft niks, dat doen wij graag, maar wij willen dat graag serieus kunnen blijven doen.

 

Voordat u ons mailt, bedenk eens waarom u perse een Nova Scotia Duck Tolling Retriever wil. Wat trekt u aan in deze hond, weet u er al het nodige van, heeft u over diverse zaken nagedacht.

Bijvoorbeeld wat een hond kost en dan niet alleen qua aanschaf maar ook (zeker) daarna, wat doen we met de hond als we met vakantie willen, is er (bijna) altijd iemand aanwezig die voor de hond zorgt tijdens werktijden, welke cursussen gaan we volgen enz. enz.

 

Bedenk dat wij onze pups niet zomaar met iedereen meegeven, wij willen het beste voor onze honden en vragen dan ook het nodige van onze pupkopers. U komt bij ons dus ook niet zomaar op een wachtlijst, daar gaat altijd een persoonlijke kennismaking aan vooraf. Wij plannen deze pas in als de wachtlijst is geopend. 

 

Vanwege het grote aantal mails en de daaraan gekoppelde tijd die nodig is om deze te beantwoorden gaan we hier een schifting in maken:

Mails zonder persoonlijke aanhef, met enkel : wij willen een pup of van gelijke strekking gaan wij niet meer beantwoorden. Hierdoor houden we meer tijd over om met onze honden door te brengen en de serieus geïnteresserden netjes te beantwoorden.